DERMAQUEST | DERMAPEELS

DermaFacials behandelingen | DermaPeels behandelingen

DermaPeels

Innovatieve peelbehandelingen voor huidverbetering Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een DermaPeel kuur te ondergaan. Het assortiment DermaPeelings van DermaQuest is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en specialisten en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

Welke Dermapeeling behandeling is het beste voor mijn huid?

Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. DermaPeeling behandelingen zijn in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen en worden ondersteund door de juiste DermaQuest producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen. U krijgt hierover een uitgebreid advies van onze DermaQuest huidspecialisten.

Hoe werkt een DermaPeeling behandeling?

Alle DermaPeel behandelingen zijn inclusief epileren en massages.

Bij een DermaPeeling wordt een op de huid aangebracht welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert. De uitvoering van de DermaPeeling behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.
Stap 1: Reinigen
Stap 2: Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de DermaPeelings
Stap 3: DermaPeeling
Stap 4: DermaQuest huidverbeterende producten
Stap 5: Advies DermaQuest producten voor thuisgebruik

Doet een DermaPeeling pijn?

Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de DermaPeeling. Dit kan oplopen tot een warme sensatie met licht prikkelen. Om dit te compenseren is het mogelijk dat uw DermaQuest specialist door middel van een kleine ventilator lucht over uw gezicht verspreidt om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor u te maken.

Wat is de hersteltijd van een DermaPeeling?

De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de DermaPeeling. Direct na de behandeling kan uw huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Zorg dat u de nazorginstructies van uw DermaQuest specialist nauwkeurig opvolgt.

DERMAPEELS BEHANDELINGEN

Beschikbare DermaPeels behandelingen:

Essentials DermaPeeling

Een intensieve peelbehandeling om de dagelijkse balans te behouden bij een normale/jonge huid. Ook is deze peeling uitermate geschikt als eenmalige oppepper of om de huid voor te bereiden op een sterkere, resultaatgerichte DermaPeeling.

DERMAPEELING MOGELIJKHEDEN

Primary Pumpkin Resurfacer, MangoBrite Resurfacer

Peptide Vitality DermaPeeling

Deze huidverzachtende en -verjongende behandeling zorgt voor substantiële resultaten tegen de tekenen van huidveroudering. De werking van deze behandeling stimuleert de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie. Fijne lijntjes, een minder stevige huid en schade door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt. Uw huid wordt sterker, gladder en stralender.

DERMAPEELING MOGELIJKHEDEN

Power Peptide Resurfacer | Modified TCA met Retinol

C Infusion DermaPeeling

Een intensieve peelbehandeling om de huid een boost te geven en een mooie huid te behouden. Vooral de veeleisende en aan de zon blootgestelde huid kan een extra oppepper gebruiken. Geschikt voor ieder huidtype met uitzondering van de gevoelige huid.

DERMAPEELING MOGELIJKHEDEN

Glycolic Acid Resurfcaer level I & II

DermaClear DermaPeeling

Deze behandeling levert hoge concentraties anti-acne werkstoffen die tot de kern van het probleem dringen en onder controle brengen. De behandeling maakt uw huid direct zacht en verfijnt uw poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst. Ideaal voor de acne-gevoelige en/of vette, dikkere huidtypen.

DERMAPEELING MOGELIJKHEDEN

Pumpkin Resurfacer | Salicylic Acid Peel | Modified Jessner Peel

SkinBrite DermaPeeling

Deze behandeling is uitermate geschikt voor de hypergepigmenteerde huid. De werkstoffen dringen diep door in de pigmentcellen en zorgen voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid. Uw huidteint wordt opmerkelijk egaler.

DERMAPEELING MOGELIJKHEDEN

MangoBrite Resurfacer | SkinBrite Peel.

Sensitized DermaPeeling

Vraag uw specialist naar de mogelijkheden om uw gevoelige huid voor te bereiden en klaar te maken voor een DermaPeel behandeling uit de overige collecties van DermaQuest.

Stem Cell 3D DermaPeeling

De Stem Cell DermaPeeling pakt alle dimensies van huidveroudering aan door de diepere lagen van de huid de stimuleren waardoor collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit voorkomt en verbeterd alle tekenen van veroudering.

DERMAPEELING MOGELIJKHEDEN

Glycolic Acid Resurfacer Level I&II | Glycolic Acid peel