IPL | HUIDVERJONGING

Flitslichtontharing | Acne | Couperose | Pigmentvlekken | Huidverjonging

IPL Skin Rejuvenation (Huidverjonging)

Huidverjonging oftewel anti-aging met IPL is de behandeling tegen rimpels en huidverslapping in uw gelaat, hals en decolleté. Uit medische studies is gebleken dat vanaf ons 16e jaar het huidverouderingsproces van start gaat. Dit houdt in dat alle huidfuncties vertragen. De celdeling vertraagt, de productie van collageen en elastine vertraagt maar ook het herstel van de huid. Er ontstaan rimpels en plooien. Ook medicijngebruik, overmatig contact met de zon en roken spelen een belangrijke rol hierin.

HOE WERKT HET?

Het behandelen van de huid middels de IPL lichtflitsen zorgt ervoor dat de met licht behandelde cellen een intensievere celdeling krijgen en een verhoogde collageen opbouw. Elastine wordt hierbij gevormd en rimpels worden minder diep en gelaatstrekken zachter.

WAT MAG U VERWACHTEN?

Uw huid zal gladder, strakker en egaler worden. Grove poriën zullen minder diep worden of zelfs verdwijnen. U zult direct na de eerste behandeling resultaten zien. Voor een optimaal resultaat zal ik u de behandeling in kuurverband adviseren. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om een onderhoudsbehandeling te doen om de 6 tot 8 weken.

DE BEHANDELING

Er wordt eerst een laag IPL gel aangebracht op het te behandelen gebied. Dan geef ik u vervolgens lichtflitsen op uw huid. De behandeling is geheel pijnloos. Na de behandeling breng ik een voedende crème aan.

BENT U OOK BENIEUWD WAT IK VOOR U KAN DOEN VOOR EEN MOOIERE, GLADDERE EN MEER EGALE HUID ZONDER INJECTABLES?
MAAK DAN VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVEND EN GRATIS INTAKE GESPREK!