PEDICURE | PRODUCTEN

Praktijk | Technieken | Schimmelnagels | Producten | Diabetici | Nuttige links | Prijslijst

Producten

Antischimmelspray

HFL Laboratories gepatenteerde antischimmelspray is hét product ter behandeling en preventie van schimmelnagels en huidschimmel. De spray desinfecteert, pakt schimmels effectief aan en bevat verzorgende bestanddelen. De Antischimmelspray is tevens het ideale hulpmiddel bij het genezen van huidschimmel.

VERPAKKING

Sprayflacon 50 ml

TE GEBRUIKEN BIJ

Huidschimmel infectie, Schimmelnagels, Vaginale schimmel, Voetschimmel

Roselan Zalf - voor verzorging van de bijzonder droge huid

Roselan is een intensief werkend product tegen huidschilfers, kloven, extreem droge huid en droge vlekken op het hele lichaam. Ook waar de huid spontaan opengebarsten is, is het een weldaad.

De huid wordt er rustig van en de zalf heelt van binnenuit.
Heeft u een droge huid ten gevolge van extreme kloven, menopauze, hormoon- schommelingen en psoriasis, dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Dermoleen crème.
Voor de meest optimale en effectieve werking van deze crème op de voeten, verdient het dragen van katoenen sokken aanbeveling. Ook in de nacht.

VERPAKKING

Tube 60 ml

TE GEBRUIKEN BIJ

Droge lippen, Herpes, koortsblaasjes, Huidschimmelinfecties, Kloven, Psoriasis, Voetschimmel, Wintervoeten en Winterhanden

Dermoleen crème - voor de bescherming van de droge huid

Voor de bescherming van de droge huid.
Deze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve oplossing tegen huidschilfers en droge plekken op de huid. Tevens verwijdert de crème dode huidcellen en huidschilfers op het gehele lichaam. De Dermoleen crème is vocht inbrengend en werkt van buiten uit.
De Dermoleen crème is ook uitstekend te gebruiken als dagelijkse bodylotion.

Heeft u een droge huid ten gevolge van de menopauze, hormoonschommelingen en psoriasis, dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories, Roselan Zalf.

VERPAKKING

Tube 125 ml

TE GEBRUIKEN BIJ

Kloven, Psoriasis, Droge huid (als bodylotion)

Fresh Legs - een weldaad voor iedereen

Deze gel stimuleert de bloedsomloop waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en bijvoorbeeld kramp snel verdwijnt. Door de actieve bestanddelen wordt deze gel veel gebruikt voor spierpijn, kramp, kneuzingen, gewrichtspijn en wintervoeten.
De gel houdt het lichaam koel. Fresh Legs is ook uitermate geschikt tegen zweetvoeten, zonverbranding, wintervoeten en handen.
*Fresh Legs kan ook in combinatie met elastische kousen gebruikt worden.

VERPAKKING

Tube 250 ml

TE GEBRUIKEN BIJ

Spier– en gewrichtspijn, Wintervoeten en winterhanden, Onrustige benen, Zweetvoeten, Blauwe plekken, Zonverbranding

Bodygel (douchegel en shampoo) - een relaxed gevoel voor de droge en/of gevoelige huid

Deze verzorgende douchegel is een weldaad voor de gevoelige huid. De douchegel biedt dankzij de actieve stoffen en natuurlijke ingrediënten een verzachtende en effectieve huidverzorging voor een gevoelige huid maar ook voornamelijk voor psoriasis patiënten. Omdat de Bodygel een bestanddeel bevat dat preventief is tegen huidschimmels wordt deze gel vaak gebruikt tegen roos in het haar.

VERPAKKING

Pomp flacon 500 ml

TE GEBRUIKEN BIJ

Droge huid, Huidschimmel (infectie), Normale huid (verzachtend), Psoriasis, Roos (in het haar), Voetschimmel, Wintervoeten en Winterhanden

De bodygel wordt mede gebruikt als shampoo voor roos!

Anti schimmeldruppels - 100% homeopathische druppels van Colloïdaal silver

100% homeopathische druppels van Colloïdaal silver. Kan als aanvulling gebruikt worden bij de antischimmelspray wanneer het vermoeden ontstaat dat de schimmel van binnenuit gestimuleerd wordt.

TOEPASSING

De patiënt neemt 10 tot maximaal 30 druppels per dag in op nuchtere maag.
Kinderen 5 tot 10 druppels per dag

De eerste resultaten zijn zichtbaar na 6 tot 12 weken. Bij een zware infectie tot onder de matrix moet op minimaal 12 weken worden gerekend.

EEN VERHAAL UIT HET WILDE WESTEN

Vroeger hadden cowboys altijd een zilveren dollar bij zich als zij naar het Wilde Westen gingen. Als zij water wilden drinken, legden ze eerst de zilveren dollar in het water. Deze zuiverde het water. Het hielp ook tegen ziektes als je een zilveren dollar een half uur kookte in water en je dit water opdronk. Zilver is dus zeer goed tegen slechte bacteriën die eveneens schimmel kunnen veroorzaken.

Dermazink - tegen wratten

De Dermazink crème bevat vele werkende stoffen en dringt diep door tot in de onderste huidlaag (membraam).
Hierdoor kan de crème goed in de wrat dringen en daar zijn werking doen!
De honingkristallen en zinkoxiden werken huidherstellend waardoor de huid onder en naast de wrat niet aangetast wordt!

Dermazink crème is een nieuwe gezicht- en gelaatverzorgingscrème tegen acne (jeugdpuistjes).
De dermazink crème bevat vele werkende stoffen en dringt diep door tot in de onderste huidlaag (membraam). De huid wordt hierdoor gezuiverd en ontvet op milde wijze, zodat je een mooie en gladde huid krijgt.
Mede wordt de Dermazink crème vaak gebruikt voor wondjes doordat de honingkristallen en zinkoxiden huidherstellend werken.

Verpakking

Pot 30 ml

Te gebruiken bij

Acne/jeugdpuistjes, Huidschimmel, Wondjes, Koortslip, Wratten

Refreshing voetbad

Een heerlijk verfrissend en verzorgend voetbad. Erg goed om te gebruiken bij eczeem.
Meerdere malen per week gebruiken voor een uitstekend resultaat.

Magic Deo

Een heerlijk verzorgende deodorant voor de voeten. Ook erg goed voor de droge huid.

TIP

Heerlijk om mee naar het strand of sportschool te nemen.

Sparkling scrub

Een verzachtende scrub voor handen en voeten. Goed om de huid te reinigen en te ontdoen van dode huidschilfers. Het onderscheidende element van deze scrub is dat het uit meerdere soorten scrub korrels bestaat waardoor de huid extra goed gereinigd en verzorgt wordt.

Overige producten

Producten A Votre Beauté