WERKWIJZE GEZICHTSBEHANDELINGEN DERMAQUEST (DERMA FACIALS)

DermaQuest Filosofie

Derma Facials

Verrijken, Vernieuwen, Verbeteren

Vindt u het moeilijk om tijd vrij te maken voor een peelingbehandeling of bent u daar nog niet aan toe? Voor een laserbehandeling vindt u uw huid nog te jong, maar u beseft dat enkel de traditionele behandelingen uw huid niet meer optimaal in vorm houden? U heeft geen zin om lang in de behandelstoel te liggen, maar u wilt wel resultaat? De Derma Facials bieden de gulden middenweg.

"Derma Facials" zijn resultaatgerichte gezichtsbehandelingen die samengesteld zijn uit krachtige actieve werkstoffen die in de specifieke behoefte van uw gezichtshuid voorzien. Het is mogelijk om een Derma Facial behandeling uit te breiden met extra methoden van het à la Carte menu die de werking van de behandeling verhogen en dus ook het resultaat. Ik adviseer u natuurlijk graag welke combinatiebehandelingen voor uw huid het meest geschikt zijn.

DERMA FACIALS (WERKWIJZE)

De uitvoering van de Derma Facial behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze heeft zijn efficiëntie bewezen en zorgt voor het beste resultaat:
Stap 1: Reinigen.
Stap 2: Verwijderen onzuiverheden in de huid.
Stap 3: Therapeutisch masker.
Stap 4: Huidverbeterende producten.
Stap 5: Advies DermaQuestTM producten voor thuisgebruik.

COSMECEUTECALS

Bij de Derma Facials worden DermaQuestTM producten gebruikt, ook wel cosmeceuticals genaamd. Deze categorie producten zijn het resultaat van een farmeceutische benadering voor cosmetische doeleinden. Kenmerkend voor deze resultaatgerichte producten zijn de hoge concentraties werkstoffen, zoals peptiden en antioxidanten.

Resultaat in weinig tijd

Door de hoge concentraties werkstoffen in de producten die we gebruiken voor de Derma Facials, zult u in korte tijd resultaat ondervinden. We ervaren dat dit soort behandelingen niet alleen steeds meer populariteit winnen bij vrouwen, maar ook veel mannen aanspreekt. Een duidelijke behandeling ter verbetering van de huid, zonder dat u tot het uiterste gaat of er veel tijd in moet steken.

Periodieke eenmalige behandeling

Als uw huid al enige tijd weinig onderhoud heeft ondervonden dan is een Derma Facial de manier om binnen te stappen en uw huid wakker te schudden en te verbeteren. Dat is in het bijzonder het advies, wanneer u graag een intensievere behandeling (bijvoorbeeld een Derma Peeling of een laser behandeling) wenst. Derma Facials zijn eenmalige behandelingen die ik u adviseer om eens in de 4-6 weken te ondergaan om een optimale huidconditie te behouden.

Peelbehandelingen DermaQuest (Derma Peels)

Innovatieve peelbehandelingen voor huidverbetering

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een Derma Peel kuur te ondergaan.

Het assortiment Derma Peels van DermaQuest™ is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en artsen en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

Welke Derma Peel behandeling is het beste voor mijn huid?

Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode hebben tot de diepe peelings die zeer duidelijke resultaten laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben.
Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid het meest geschikt is, daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen. Derma Peel behandelingen zijn alleen in kuurverband mogelijk en worden ondersteund door de juiste DermaQuest™ producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen. U krijgt van mij hierover een uitgebreid advies.

Hoe werkt een Derma Peel?

Bij een Derma Peel behandeling wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert. De uitvoering van de Derma Peel behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.

Stap 1: Reinigen.
Stap 2: Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de Derma Peels.
Stap 3: Derma Peel.
Stap 4: DermaQuest™ huidverbeterende producten.
Stap 5: Advies DermaQuest™ producten voor thuisgebruik

Doet een Derma Peel pijn?

Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de Derma Peel.
Dit kan oplopen tot een warme sensatie met licht prikkelen. Om dit te compenseren is het mogelijk dat ik door middel van een kleine ventilator lucht over uw gezicht verspreidt om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor u te maken.

Wat is de hersteltijd van een Derma Peel?

De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de Derma Peel. Direct na de behandeling kan uw huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Zorg dat u de nazorginstructies die u van mij krijgt nauwkeur opvolgt.

DermaQuest Behandelingen

Lees meer...